#1 Uw strategie = onze focus
Uw business development doelstellingen zijn ons vertrekpunt. We denken met u mee. Uw HR-beleid moet niet alleen afgestemd zijn op uw toekomststrategie, het kan uw strategie versterken en mee ondersteunen. En daar helpen we u graag bij, op lange termijn.
#2 Totaal-oplossing voor HR
dreamstime_xs_80592817Wij doen aan HR Process Outsourcing: We komen bij u zitten en bieden een totaal-oplossing op maat. We zijn HR-generalisten, met doorgedreven kennis in zeer specifieke domeinen zoals rekrutering en selectie, en learning en development. En dankzij ons uitgebreide netwerk van HR-specialisten is een snelle oplossing op maat nooit ver weg.
#3 Jarenlange ervaring in technische sectoren
dreamstime_xs_71178968Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in zeer technische, wetenschappelijke en industriële sectoren: Bouw, transport, logistiek, productiebedrijven, industriële schoonmaak, IT-bedrijven… daar voelen wij ons goed en zijn we thuis. We kennen de functies, de gezochte profielen en de specifieke sociale wetgeving.
#4 Flexibel en ruim netwerk
dreamstime_xs_87274940Eén aanspreekpunt voor al uw vragen? Check! Een gespecialiseerd antwoord? Check! Franklin Talent bestaat uit een uitgebreid netwerk van HR-professionals, recruiters en docenten. U heeft de garantie dat ze werken volgens de beproefde Franklin-methode, elk met hun specifieke kennis en hun eigen persoonlijkheid.
#5 Persoonlijke aanpak
dreamstime_xs_51090369“Jullie zijn geen consultants, jullie zijn partners”. Wat een mooi compliment van één van onze vaste klanten. Want dat is waar we voor gaan: Persoonlijke aanpak, 100% inzet en meedenken. Met een vleugje fun en humor, en een jarenlange ervaring staan we graag tot uw dienst.